Бренд ACRYL-PUTZ розширив асортиментну лінію

Групу виробів ACRYL-PUTZ доповнили 4 новинки: вапняна гладь ACRYL-PUTZ® RV13 RENOVA, шпаклювальна гладь без пилу ACRYL-PUTZ® ST11 START S, гіпсовий клей ACRYL-PUTZ® KG31 та суміш для вирівнювання ACRYL-PUTZ® ZW50.

Вапняна гладь призначена для шпаклювання шарами товщиною від 1 до 3 мм на вапняних, цементно-вапняних штукатурках та бетонних поверхнях. Рекомендується для приміщень з низькою та високою вологістю повітря. Підходить для шпаклювання без потреби в шліфуванні.

Шпаклювальна гладь без пилу допоможе вирівняти нерівності й тріщини на поверхні штукатурок, а також здійснити розшивку гіпсокартонних плит з використанням армувальної стрічки. ЇЇ можна наносити «мокрим по мокрому», тобто наступний шар можна накладається ще до повного висихання попереднього, що значно зменшує час роботиі. Шпаклівка дозволяє отримати гладкі, рівні поверхні для фарбування і не тріскає при товстих шарах.

Гіпсовий клей призначений для приклеювання гіпсокартонних плит,  тепло- та звукоізоляційних плит, монтажу елементів гіпсової ліпнини, а також для усунення нерівностей штукатурки та стін всередині приміщень. Характеризується високою адгезією і в'язкістю, водночас еластичний і міцний.

Суміш для вирівнювання призначена для підготовки основи під керамічне облицювання будь-якого типу, а також для профілювання нахилів та виконання стяжок. Може застосовуватись для заповнення виїмок у бетонних, залізобетонних, стінних конструкціях, у мінеральних штукатурках, а також для ремонту цементних основ і стяжок. Застосовується як всередині, так і назовні будівель.

Всі вироби ACRYL-PUTZ характеризуються стійкістю, простим нанесенням та невеликим розходом. Детальнішу інформацію про новинки можна отримати на www.acrylputz.com.ua

Галерея: